Evo jednog potencijalnog problema, koji moze, a i ne mora za zahvati Civic FK(5dr Englez):
Prvi koji ima problem tog tipa je Uros(Kapetan) sa foruma. Cuje se konstantno lupkanje kad se okrece volan, Uros je to tri puta skretao paznju Delti, oni su mu govorili da nije to nista, nema problema, sve je ok, to je normalno, itd. Cak je to i glavni majstor dijagnostifikovao u Delti - sedi i vozi, sve je ok.
Medjutim, posto je Uros jedan pedantan decko, koji ne zali pare za najbolje, ali da sve bude cakum-pakum, nervirao ga je taj zvuk.. U januaru ove godine izasao je iz garancije, i dosao prvi put kod nas na servis(ja delovi, Robi servis).
I Robika je iz prve dijagnostifikovao u cemu je problem. Problem je u tome sto se cuje letva volana, i to deo kod papucica, skine se poklopac plasticni i tu je zvuk..
Ono sto ovlasceni servis sa high tech opremom nije nasao, odmah je dijagnostifikovao Robi u svojoj garazu, tek toliko o strucnosti...Sramota je da su ga tako skinuli, jer problem je sto, kao kod svake engleske Honde, letva je iz jednog dela, i ja cenim da ispod 2000 evra nije ceo set, jer mora u originalu naravno. Da su mu to dijagnostifikovali na vreme, garancija bi to morala pokriti, ovako pojeo vuk magarca..
Zato savet, slobodno idite, dok ste i u garanciji, kod pravog neovlascenog majstora, koji zna znanje..Jer, da je Uros dosao ranije, znao bi sta je greska, otisao bi lepo u Deltu, ja bi mu dao sliku iz EPC, i samo rekao: zamenite to, ne zanima me, i gotovo, cak imate i sliku, ako ne znate da nadjete...
Evo slike dela:

A ovo je deo koji se menja:

Nadam se da ce Kapetan napisati i licne utiske o svemu, kako se manifestuje, itd..